Kissanmaan Kuva

Virallinen passikuvaus 8€ ilman ajanvarausta ma-ke 10-17, Kissanmaankatu 13, Tampere. Edessä ilmaiset parkit.
Kuvaukset Hinnasto Passikuva Yhteystiedot

Passikuvat Tampere

Passikuvat Tampere

Passikuvaus ja sähköinen siirto poliisille vain 8€
Passikuvaus ja paperikuvat 8kpl itselle vain 8€
Molemmat yhteensä vain 10€!
Kesäaikaan ma-ke 10-17

Tervetuloa passikuvattavaksi Tampereella ilman ajanvarausta ma-ke 10-17. Kuvaamme passikuvat kokemuksella ja voit olla varma näiden läpimenosta. Olemme tiukkoja kuvan asetuksissa, mutta näin varmistamme varman läpimenon. Näytämme kuvan ja voimme ottaa uusiakin kuvia ja yhdessä valita hyvän kuvan joka kelpaa myös poliisille.

Viisumikuvat ja ajokorttikuvat 8€

Teemme kaikkiin maihin sopivia viisumikuvia. Suomen koko kelpaa venäjän viisumiin ja useimpiin muihin maihin. Suomen passikuvaa paperisena voi käyttää ajokorttiin, jäsenkuviin, CV-kuviin ja muihin virallista kuvaa vaativiin.

Vauvojen passikuvat 8€

Meillä ei ole alkaen hintoja ja yllättäviä lisähintoja. Meillä myös vauvat ja pienet lapset saavat passikuvat samaan hintaan kuin aikuiset. Pistämme vielä paremmaksi, vauvat saa 8€ hintaan molemmat, sähköisen siirron poliisille ja 8 paperikuvaa!

Erikoisviisumikuvat 10€

Meiltä saa myös erikoiskokoiset viisumikuvat todella edullisesti. Viisumikuvat Intiaan, Usaan, Vietnamiin vain 10€! Teemme kaikenkokoisia viisumikuvia jokaiseen maahan.

Kuva omaan sähköpostiin

Meillä on edulliset hinnat. Emme ota sähköpostiin lähetyksestä lisähintaa!Kissanmaankatu 13, Tampere. 045 699 9292 info@kissanmaankuva.fi